Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk inkorrekt ångest

Beroendeframkallande hostmediciner
piller, kvadrater och frimärken
Jag springer bort från dem
men den måste innehålla flytande metall
kvicksilver

Min inre magnet drar mig tillbaka
Jag går min moonwalk
framåt, framåt
jag kommer bara bakåt, tillbaka till
oacceptabelt beteende

All modifierad, genmanipulerad stärkelse
gör mig illamående, knappt ståendes.
men min hostmedicinen gör mig glad
Stärkelsen bryts ner
jag kan andas igen




Fri vers av Hjärnskakad
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärnskakad