Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag arg.

Idag har jag varit arg
världen har varit mitt hatobjekt
bilen som går sönder
dagen innan jag ska köra 60 mil
tröjorna som inte passar
fast jag inte är så stor
självförtroendet i botten
jag önskar att jag älskar mig själv

Jag har skrikit på min katt
för att han ville ha mat fyra gånger idag
en mamma som inte kan läsa mina tankar
jag vet inte om det är bra eller dåligt
en syster som tjatar om saker
som är meningslösa men viktiga för henne
oväsentliga I-landsproblem
som gör att jag vill begå kamikaze

Men jag är alltid arg
fast idag var jag egoistiskt arg
annars brukar jag vara socialistiskt
demokratiskt, vegetariskt
anti-moderatiskt, pro-choice-arg

Eller

varför bry sig när allt går åt helvete?




Fri vers av Hjärnskakad
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-08-31 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärnskakad