Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget mot mentaliteten


Kasta mig mot glaset
det är jag som krossas

det är jag som är fången
i en bur utan gensvar

Börja gräva i betongen
det kommer inte hjälpa

Det är inte materialet
som håller dig fast

Det är psyket som slagit
nummret till nixregistret




Fri vers av Hjärnskakad
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärnskakad