Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort berättelse? super kort??


En blond kaluvs!

En tossig liten filur vandrar in på rummet

Hon har en blond kaluvs och fräknar på näsan

Hon står bakom ryggen på oss och iakttar vad som händer på datorn

Kort där efter klättrar hon upp i sängen och efter ett tag är hon tillbaka igen

Men då, då har hon upptäckt en mobil som hon genast får låna

Så då sätter hon sig i soffan och spelar ett halvt underhållande spel

Men snart så är mobilen tillbaka lämnad och katten har blivit upptäckt


Så nu sitter hon där och leker med den gosiga katten!




Övriga genrer av Lusse
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 13:54



Bookmark and Share


  CaPsyco
Hon finns i verkligheten, den blonda kalufsen, en solskensflicka man blir glad av (:
Du fångade stunden riktigt bra odh det blev en helgullig berättelse!
2007-07-28

  thyra
En rar berättelse som jag blir glad åt!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse