Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje är överskattat ge mig en chans

alla känslor bildar en ensam klump

vi ska blunda ett tag
så otroligt underbart

låter luften gå in
gå ut
fylla hela mig

snälla, döda mig någon?




Fri vers av aldrignågot
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot