återpubbas för bok" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpubbas för bok


Det ligger en hund. På andra sidan

 


Jag blir galen

när jag försöker
bli klokare
på varför jag inte blir klok

på vad som gör mig galen 



Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 11:12



Bookmark and Share


  sistermoon
Haha .. ja, jag minns denna *galentexten* Gillar nu som då!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#