Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var när jag grät

 

 

 

som regnet tröstade mig




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-28 19:39



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
hmm. fick mig att tanka pa nar jag stod i duschen igar och det regnade utanfor, jag kande mig sa vardelos.

du har en intressant mix av texter, different dimensions. and all.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#