Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får nog ta och rycka upp mig, skönt att skriva ut de som finns på insidan dock. Även om de kanske inte låter vettigt.


Ännu ett skal





tungan i min mun
är inte till salu



den kvarlevande gnistan inom mig bleknar
kan du kasta ännu en sten
för att mildra min smärta?



för jag tror nog inte på denna värld något mer
jag tror inte på mig själv



och även om jag har fel
så är jag inte längre ifrån att ha rätt



borde jag gro ännu ett skal att leva i?






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 20:02



Bookmark and Share


  Alina Ögger
\"den kvarlevande gnistan inom mig bleknar
kan du kasta ännu en sten
för att mildra min smärta?\"

- väldigt vacker formulering. Stenhjärta. Bedjan till någon annan att avlasta kärlekssorgens ok.
2007-08-05

  Stjärnöga
På pricken och jättefin! :-)
2007-07-31

    EllenCalmira
hmm livet i ett nötskal ....
2007-07-30

  AneLa
borde jag gro ännu ett skal ..

snyggt nicke ^^
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP