Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love truly hurts

How in the world can I say, that you\'ll be okay?
When all that I did, was to tell you, That I can\'t stay

How can I ask, for your forgiveness
When you hate me, more or less...

Everything that I did, I did it for you
But I just couldn\'t say, that I love you too

But my darling I do
I do love you too

Just not in the same way...




Fri vers av Sbva91
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 20:07



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt fint skrivet, och det är alltid jobbigt och svårt när kärleken inte besvaras så som man önskar..


Har ett litet förslag för detta:
\"Everything that I did, I did for you
But I just couldn\'t say, that I love to

But my darling I do
I do love you to\"

Kanske låter det lite bättre(?) om du skrivet till \"it\" i första meningen? \"I did it for you\". Bara ett förslag såklart, det är annars bra som det är! :)

Sedan andra meningen \"that I love to\" och den sista \"I do love you to\" Så ska det stavas \"too\" om du menar också! :)

Små detaljer, onödiga kanske.

Riktigt fint skrivet iallafall!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91