Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation.


min tanke flyter
som en roddbåt utan åror
längs strandlösa vattenvägar

måsar seglar på uppvindarna
deras skrän och tjatter
berör mig inte

jag vilar i min båt
och floden bildar mönster
löser upp




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 19:53



Bookmark and Share


  Zara VIP
det är som jag alltid sagt: du och naturen, vargmorsan min:) Ni är ett. Ta me fan!

tack för en fin dikt
och jag hoppas du komemr tillbaka till argsu snaaaart!^^


/Z
2007-07-29

  wayward - taiga
så här var första intrycket av dig, tänk vad det sitter i starkt.
exakt och jag formligen älskar hur du berättar naturen.
lugn, harmoni, afton, tankeskinger... fint fint fint
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger