Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddade ord

 

När käslorna blir för stora och många
pressas tårarna ur rödgråtna ögon
och rädslan att göra de kära illa
tumlar runt i känslomässigt blåslaget bröst
finner jag inte längre de rätta orden

Men orden finns där strax under ytan
motsägelsefulla och tvetydiga
och varje ord är ett laddat vapen
som måste vägas med största omsorg
för i fel öron kan de orsaka smärta

Tiden måste få utvisa vågskålens resultat
men väntan tär på alla de älskade
när logiken rådbråkar hjärtats känslor
Maktlösheten och hjälplösheten växer
men livet måste skalas ner till kärnan




Fri vers av Anna H
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-07-29 20:07



Bookmark and Share


  aftermath
fäste mig mest i rader;
\"och varje ord är ett laddat vapen
som måste vägas med största omsorg
för i fel öron kan de orsaka smärta\"
mycket bra rader f.ö.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H