Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska ge allt.

Du ska få allt jag äger,
du ska få alla minnen,
du ska få alla känslor,
du ska få alla tankar,
du ska få min själ,
du ska få mitt liv,
du ska få min dator,
du ska få mina ögon,
du ska få mitt hjärta,
du ska få min kärlek,
du ska få min närhet,
du ska få min trygghet,
du ska få allt som jag någonsin kan erbjuda.


Om du bara kunde hålla om mig sådär en gång till.




Fri vers av Linda^^
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-07-29 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^