Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskat med solen


drivit omkring i tusentals år
famlat i andras sorger
och nästan drunknat i en tår
vissa kraschar, vissa blir höga
andra slänger kyssar till dom döda

spännande värre, jag står i kö
för att befrias eller för att dö
spelar ingen roll, jag har spelat mitt spel
älskat med solen tills den har gått ner

lägger mig ner på bar mark
tar emot världen i min famn
jag andas ut, jag blundar
tackar någon för att jag kom undan




Övriga genrer av Mike
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-30 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är den bästa text jag nånsin läst!!=O
Det *ryser* i min hud.....
2013-10-09

  Micael Axelsson
Härligt dramatisk, som på sitt sätt känns som en hyllning till livet, där man är tacksam för att man återigen har skonats. Min fundering landa på om Diktjaget månne levt ett hårt liv, och har en speciell person att tacka.
2007-07-30

  ospray
Lysande skrivet med ett skönt
flyt


applåd!!!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike