Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara lite mer för dig i natt


Jag önskar ja i natt kunde få vara lite mer för dig.
Jag vill gå vilse i din famn och få vara mer än nånsin förr.
Känner dina armar omkring mig.
Jag blundar, tittar ja in i dina ögon nu så vet ja att ja lurar mig själv men om ja blundar kan ja låsas ett litet tag till att ja betyder lite mer för dig..




Fri vers av Lovefool
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 23:46



Bookmark and Share


    Brell
Förnekelse för en liten stund då önskan övervinner verkligheten.
Jag har också känt det där.
Öppet och ärligt.
2007-09-19

  koch
sorgligt men ack så vackert...
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool