Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som inte krossas

Ord som ja hört förr

ord som nu är hårda
jag kan inte tappa dem
jag kan inte slå sönder dem

ord som håller

Jag trodde ja visste
ord kan aldrig hålla
ord e sånt man vränger och förstör

Jag bryr mig inte vilka ord som kommer så länge de inte kan krossas

inte krossa mig
inte krossa den del som nu kan ta emot de ord du ger




Fri vers av Lovefool
Läst 361 gånger
Publicerad 2008-03-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovefool