Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett par som är allt de där..


Till er

Som en åskvind hittade du en väg till en flicka som älskar stormar men seglar på lugnt vatten.
Vem hade kunnat tro att dessa vindar var för att stanna
Vem hade kunnat tro att dessa vindar skulle vända
Vem kunde veta att ni två en storm tillsammans skulle nå
Ni är varandras motsatser
Ni är varandras lycka
Ni är varandras
Önskar , världen vore lite mer som ni

Ni kan nå allt!!!!




Fri vers av Lovefool
Läst 360 gånger
Publicerad 2008-04-29 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovefool