Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddaren

Jag har gett upp så många gånger
Jag har vant mig att se lycka i ensamhet
Jag såg livet som ett solo

Sen kom du
Du gav mig ett leende på läpparna
En sol i mina tankar
och en tro på att hitta nån

Jag tror inte du vill vara denna nån för mig
Men mitt härta brister inte
För du har gett mig nåt större

En tro på nåt bättre
En tro på en framtid


En tro på en kärlek som e större än min lycka i ensamheten




Fri vers av Lovefool
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 21:02



Bookmark and Share


    Brell
Det största man kan få som gåva. Strålande, glädjande och hoppfull text. SÅÅÅ bra!!!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool