Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte försök



Lämna mig
Varför kan du inte bara lämna mig.
Radera mig och hör inte av dig nu.
Om du kommer tillbaka en gång till så ger ja mig
Hör av dig en gång till och ja kommer inte ta mig upp igen.

Jag vill att du lämnar mig för min skull.
Jag vill att du försvinner från mitt liv för min skull.

Snälla försvinn från mig..


Så många gånger jag älskat dig.
Så många gånger jag hållt om dig och väntat
Så många gånger jag villigt gjort allt du velat

Nu när ja gått vidare kommer du och älskar mig..
Det är inte rättvist att du nu älskar mig när ja redan lämnat dig.
Mina känslor för dig är kalla och du kan inte få dem rätt igen.
Detta är inte rättvist för varken dig eller mig.

Så försök inte, inte ens lite




Fri vers av Lovefool
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 19:39



Bookmark and Share


  koch
en svår och jobbig fas!
åh det är känsligt, tragiskt och vackert!
2007-11-08

    Brell
Jag hoppas din bön blir hörd och accepterad.
Ärligt och bra skrivet.
2007-09-24

  Just Emotions
tänktvärd..
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool