Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm att vakna till

En dröm som sköljde av mig

kunde känna tankar sprida sig
som en kall dusch när du redan fryser
de va kallt, tankar gjorde ont

Fäll
föll i drömmar
drömmen som spred sig
drömmen som letade
drömmen sökte varje kall droppe
kunde känna tankar som värmde

En morgon där ögon vaknar
läppar ger morgonen skevt leende, blickar som letar sig över gränser
En morgon när dagen hittar sin väg med hjälp av solsken som värmer

En dröm sköljde över mig, jag brann av liv...




Fri vers av Lovefool
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-01-15 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovefool