Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart borta

Jag är snart borta…
Vänta ett tag till så är ja ett minne blott
Vänta ett tag till o ja e mest ett jobbig grej
Vänta ett tag till så har ja aldrig funnits hos dig




Fri vers av Lovefool
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-29 23:52



Bookmark and Share


    Brell
Är det önskan att bli bortglömd eller rädsla för det?
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool