Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig o släpp mig


Du tar mig i din famn o säger de underbara orden.
Du håller mig så hårt att de känns som du aldrig kommer släppa.
Ja håller mig fast o tar vara på stunden.

Jag vet att de bara e nu ja får detta, ja vet att du snart kommer släppa taget.
Jag önskar ja kunde hålla kvar detta o stanna här och glömma imorgon.
Men sen står ja där imorgon o känner tyngden.
Tyngden från dina armar ligger fortfarande runt min hals men nu kväver dom mig istället för håller mig fast.
Jag vill säga att du inget betyder jag vill säga att mina känslor e slut.
Jag önskar att du slutar dra i mig, ja önskar du kunde låta mig gå.


Så länge du håller om mig och säger de orden kommer ja stanna här och imorgon kommer förbli nåt ja tänker på imorgon.




Fri vers av Lovefool
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 00:01



Bookmark and Share


    Brell
Det är svårt när man är dragen till någon och inte kan slita sig loss...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool