Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två olika dikter som handlar om mycket samma


Låt de bara va



Plocka inte upp de. Inte igen. Lägg ner de lämna de och vänd dig aldrig om.
Du vet att du inte vill ha de, inte egentligen, inte på riktigt… så gå härifrån, blunda så ska ja visa dig vägen. Vägen kan vara bucklig och krokig men på vägen ska vi fylla minnen du o ja tillsammans.

Men stanna inte där o plocka upp samma problem som innan.




Ge mig en smäll på käften så ja vaknar. ..
Nu går ja, nu lämnar ja detta bakom mig och ser på världen igen.
Jag lämnar detta dimmiga land med alla spel
Jag tänker inte bli som du och ja tänker inte låta dig förstöra mig..
Du förtjänar inte mig och egentligen vet du de?
Du o dina spel tar ut mig och fångar mig.. men nu vill ja ha lycka o i min lycka finns inte du..




Fri vers av Lovefool
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 00:05



Bookmark and Share


    Brell
Känner igen mig i detta tyvärr.
Väldigt bra skrivet
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool