Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av alla leenden

idag tar ja ett av mina leenden

ett leende av guld
ett leende som gör andra glada
ett leende där du ser mig som den ja vill vara

ett falskt leende bara för publik




Fri vers av Lovefool
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-07-30 11:53



Bookmark and Share


    Brell
Och så går ridån upp...
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool