Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande kraft

Om svävande tankar
Bortom det nåbara
Som blåa ord
Utan tanke på att foga sig
En forsande kraft
Bedövar mina sinnen
Så som svallvågen svepar
Mot oändligheten
Där tankarna samlas
Och tankarna är jag

Om trasiga ord
Bortom det osagda
Så som vilda krafter
Utan tanke på det gränslösa
Kaskader av visshet
Dränker mitt inre
Kraftfulla dyningar
Forsar mot fulländingen
Där orden helas
Och orden är jag

Om sargade hjärtan
Bortom det nåbara
Så som svarta känslor
Utan tanke på oändligheten
En störtsjö av insikt
Tränger in i mitt hjärta
Så som lavaflödet svallar
Mot absolutionen
Där hjärtan befrias
Och hjärtat är jag

Marina Iren Engan
05-08-07




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 579 gånger
Publicerad 2007-07-30 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan