Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt syns inte

de tror

att

om man verkar vara

en öppen bok

är man det.

 

Men det finns alltid sådant

som ligger under ytan

och bara märks

när man vill.

 

Allt syns inte

vissa saker

måste du se

mellan raderna

för att se

för det ligger i det dolta.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 15:25



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En sak att bara slött bläddra
en annan att upptäcka vad som finns på varje rad..
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson