Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att festa är oftast kul. Börjar iallafall riktigt bra men slutar alltid i ensamhet.




Det är fest

 

 

det är fest och alla är här
vi super och svinar
skämtar och slåss
precis som förr i tiden
när vi var små ganstergrabbs

jag minns den tiden såväl
det var nog lycka
för inte fan visste jag vad kärlek var då

vi var helt lugna grabbar
vi var bästa vänner
i vått och torrt
ställde aldrig till med besvär

(åkte aldrig fast iallafall!)

det är fest och alla är här
vi krökar och chillar
ni med era kvinnor och jag med mina öl
precis som nuförtiden
då ni alla är kära och lyckliga
förutom jag, som är ensam och miserabel

misstro inte
jag glädjs å mina vänners vägnar
deras lycka är min
men mitt hjärta behöver mer

det är fest och vi röjer på krogen
vi dansar och tror vi är allra bäst
med alkoholen bemästrar vi moves vi inte trodde fanns
precis som vanligt på krogen
där lyckliga och sorgsna människor möts

vi kör några tequila race vid baren
ett par jäger rinner ner lätt
jag sveper en stor stark
snabbast av grabbarna
i vår barnsliga lek är jag mästaren

det är fest och alla är här
ni myser med era kvinnor
ocn någon står kvar på dansgolvet
jag sitter bara där vid sidan om allt
stirrar ut på alla - på ingen alls

krogen stänger
dags för fyllekäk
ni äter fort, ni vill hem
antar att det brinner
i era hjärtan, kärlekens eld
så jag ragglar hem längs Pilgatan igen
ända hem till Regementsgatan

festen är slut och ingen är här
finner mig själv i ett hörn
försvunnen i mina tankar
och jag saknar ett par armar
en famn att sova i

kryper ner under täcket
där är det svartare än svart
i mörkret där jag bott så länge nu

men jag ger inte upp
för jag vet att lyckan finns i en kvinnas famn
men vart finner jag denna kvinna
du finns säkert i telefonkatalogen
men jag kan inte ditt namn
för jag vet inte vem denna kvinna är

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-07-30 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP