Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte att jag tycker om dej...


Tro inte att jag tycker om dej - ibland tål jag dej inte ens
du råkade bara fånga mitt hjärta för länge sen och det förstår inte bättre.

Tro inte att du betyder något för mej - jag är faktiskt fysiskt beroende
och det har inget med vilja att göra

Få inte för dej att jag kommer stanna - en dag ska du få se
när hjärtat ser hur förändrad du är och den värsta abstinensen lagt sej

då har jag redan flugit min väg




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn