Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag ens rätt att säga förlåt?



Jag förstörde och sårade så många gånger
och du förlät mig snabbt när jag visade ånger

för mycket sorg, för många år
för många bråk, för djupa sår

du gav mej kärlek jag aldrig var värd
jag lämnade dig nedbruten och tärd

jag kan inte göra något för dig nu
den enda som kan laga dig är du




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 23:24



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gillar att nu & du finns med i de sista raderna, de lägger till en charm till din annars så sorgliga text (menar innehållet inget annat) fint
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn