Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag älskar dig\" tre små ord som fyller hjärtat \"Idiot\" ett ord som fyller hjärtat \"Pluggis\" samma sak..


Små ord.

Få ord må inte ta stor plats på ett papper.
Men när få starka ord hamnar i hjärtat så tar de plats!




Fri vers av Jul_iia
Läst 653 gånger
Publicerad 2007-07-31 00:55



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Härlig!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia