Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du här nu?



Är du här nu?
här för att stanna?

kärleken?

Är du här för att bli kvar?


denna gången?

Är du min nu?
vill du stanna hos mig?
vill du göra mig lycklig?
kan jag göra dig lycklig?

Är det min tur nu?
att få vara lycklig?

kan jag få lov att en gång i livet känna trygghet?
är det verkligen sant?
kan jag få ha det bra i mitt liv?
är det på riktigt?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passade mig just nu att läsa, själva osäkerheten om man ska stanna eller gå..spänningen av nyförälskelse.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan