Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja...

Varje gång jag känner din mun i mitt min, känner jag hur jag ryser.
Vill alltid stå vid din sida, så att alla kan se, att det är vi två som hör ihop.
Och ingen ska någonsin få förstöra det som vi två har. Det är vi två mot världen,även om vi inte vet vad som väntar oss. Ingen ska någonsin få mig på andra tankar, nu måste jag rimma,men det är för dig Rasmus som mitt hjärta bankar.
Hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig. Och lika så vet jag hur mycket jag betyder för dig.
Kommer aldrig att tvivla på din kärlek till mig, allt det som sas, det är glömt och borta...


Frågan lyder: Älskar du honom i nöd och lust,tills döden skiljer er åter?


Ja...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 03:26



Bookmark and Share


    Tazara
ja, kärlek en är evig ifall man behandlar rosten så att den inte förfaller i stoft
2007-08-12

    Kill-something
tack älskling! jag kommer alltid stå vid din sida ! jag älskar dig alltid! puss och kram min älskade flickvän:D <3<3 PP!
2007-08-03

    Zpike
Bra Gumman!! :-)
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl