Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När smärtan är utvägen. Ett tyvärr allt vanligare problem.


Invecklad utveckling

Stålet tränger in djupt
Verkligheten närmare - öppen
Smärtans förräderi
Obevekligt klar
Inskuren i blod
Förstummad i ord
Betraktar - betänker, enas
Finfördelar nyanser
Vadar i kvicksand




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 1026 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-02 12:28



Bookmark and Share


    Rita
Jag kanske är ute och cyklar men du har med få ord, rätt valda såna, fått ner känslan av maktlöshet inför våldet och grymheterna i dagens värld.
Denna får bli min andra favorit! *ler*
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre