Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Jag måste hitta solen
som dog i dina armar.
Jag måste finna värmen,
som länge varit kall.

Jag måste leta efter smälta pölar,
vattenblod och bittertår.
Jag måste namnge alla stjärnor,
läka alla öppna sår.

Så jag lämnar min grotta bakom,
ger mig ut på resande fot,
finner stigar aldrig funna,
ett helt nytt jordklot.

Och om du undrar var jag finns?
Om du saknar ett litet stycke mig?
Då ska du blicka upp mot solen,
så ska jag le varmt mot dig!




Fri vers av Daybreaker
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-04-02 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker