Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VIKTIGT! Innan du skaffar dig Linda så är det viktigt att du tänker dig för, hon kräver nämligen mycket tid och kärlek.


Handbok för Linda.

När du bestämt dig för att skaffa en Linda så är det viktigt att du låter allt ta sin tid,
att stressa är inte rekomenderat.

På tal om stress så har en Linda extremt lätt för att känna sig stressad,
ofta leder det till migrän. Då är det bästa att pyssla om henne lite.

Linda är en väldigt glad varelse, men ibland tappar hon humöret.
Det är då hon behöver lite extra omtanke.

Överraskningar och myskvällar är två stora saker som gör att hon blir extra glad.
När hon är extra glad så kan hon ibland få glädjetårar.

Att bråka eller tjaffsa är något som ej rekomenderas, dock så förekommer det oväntat ibland tyvärr. Men det löser man lätt genom att vara lite extra öppen och varm efteråt.

En Linda kan vara en väldigt envis varelse, ibland så ska hon alltid ha rätt.
Då är det oftast lättast att helt enkelt låta henne tro att hon har det.

Stora intressen som en Linda har är framförallt datorer och LAN,
men samtidigt gillar hon kulturmänniskor, teater, konst, och att skriva.
Det är väldigt viktigt att man tar hänsyn till detta.

Att kittlas är INTE rekomenderat, men om man nu endå känner för det så är magen eller benen det bästa stället.

Något mer som är väldigt viktigt att ta hänsyn till är att en Linda kan vara mycket känslig, så det gäller att man tänker sig för!



Lycka till med din Linda!










Fri vers av Linda^^
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sååå nice, bara !
2007-08-18

  Linda Odelmar
haha! Den texten gillade jag verkligen..Applåd & bokmärke..
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^