Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om kärlek


Långt bortom nattligt töcken

Långt bortom nattligt töcken
hör jag ditt hjärtas
hamrande slag.
Sömnlös, jag likväl drömmer
om gryende morgondag.
Ty ångest skall inte förbliva
och natt ska förbytas till dag.
Jag kryper så tätt intill dig
och ditt hjärta saktar sitt slag.




Fri vers av ingvar VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 16:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja...du är bara sååå fantastiskt duktig...ånyo applåder!!!!
2007-08-01

  Lillasyster F
Så vackert skrivet! Fin i takten och så med rim (jag är svag för rim...)
\"Sömnlös, jag likväl drömmer
om gryende morgondag\"

Vackert, vackert...
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP