Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famlar i mörker efter svar

Mörkret sluter sig

skriken skär

värken ökar.

 

Vill hjälpa

vill förstå

kan inte

vet inte.

 

Om du bara hade kunnat förklara

famlar i mörker efter svar

men svaret går inte nå

men med tiden finner jag det.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson