Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- om något så banalt som öroninflammation -


Den brustna



hinnan

som lät mig lyssna

till viskningar

smärtade





splittrad, trasad



trummande
ohört
av andra







Fri vers av Tina Q
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-07-31 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q