Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dom bästa titlarna är redan tagna


[och du du du, du
du är inte så himla mycket
vackrare än Shakespears kvinnor

och

du, du är inte så himla mycket
mer

och

du, du smeker inte natten
på samma sätt som dom som
kom före, inte sådär så att stjärnorna
exploderar i din älskades ögon

och

du, du du du är varken sommarens
soldagar eller nätternas månnätter

och

du, du du är inte rosor eller diamanter
eller ens
en box choklad
som man ger när man glömt det andra

men]

du är du.

[och

det var egentligen bara det jag ville säga]




Fri vers av cohen
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 23:04



Bookmark and Share


  Ezo
Jepp, så enkelt är det \"du är du\"
2007-08-01

    Maria Malm
Du är du. Verkligen snyggt!
2007-07-31

    xtla
du är du.


och ibland är det just det som behövs.
stark text, skitbra avslutning
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen