Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även detta bara ren känsla. Börjar snart bli såpass.. förvirrad? av känslor att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig. Eller så kanske jag exploderar av ord snart.


En Främlings Hjärta

 

 

 

en främlings ljus riktas sakta på dig
inte enbart för att få se ditt vackra leende
och din änglalika kropp
jag vill bara rädda dig ifrån mörkret

ensamt skiner ljuset på dig
genom eldarnas portar
från min kärlekslykta

en underbar kvinna som du
har ingen plats i mörkret

så låt denna främling få rädda dig
även om jag inte kan rädda mig själv

för jag vet var jag hör hemma
långt borta från ljuset
där dina gudar läker alla din sår med sitt ljus

i detta ändlösa mörker
det är där jag bor

jag kan inte rädda mig själv
inte utan dig

jag öppnar mitt hjärta
gör allt för dig

bara du öppnar din dörr
för en främlings hjärta
så kanske jag kan hitta hem

i ljuset med dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-01 09:11



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Den är underbar!
Att bli älskad av en sådan man är
varje kvinnas dröm!
Men varför mörkret?
Denne man förtjänar att
vara upplyst som en ängel
lycklig och svävande
inte dunkel och fast i mörkret!
Nej detta är ett ljusets gestalt!
Helt underbart! :)
2007-08-05

  Lina Hellstrand
\"så låt denna främling få rädda dig
även om jag inte kan rädda mig själv\"

åh så vackert.
2007-08-01

    Brell
Kärleksfullt, hoppfullt. Bra
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP