Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en skön dag på ett café med underbar espresso i malmö så dök denna lilla lek med ord upp i huvudet när jag skulle sova. Var bara tvungen att skriva in det på mobilen och skicka iväg till en speciell person.


a day at the café

Today my love
I spent alone
Drinking coffee
and writing poems

I left my heart to play
to stop
and to resume
its day across ages

and as the sun slowly set
on the street that I tread
I picked lavender in its bloom
...
its scent on my pages




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken