Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberarmén


Nattkristaller började bildas
på fönstret mot det okända,
vintergatan var tydligare än någonsin
och sommarfrosten seglade sävligt i luften.

Jag gick ut i det levande mörkret
och lyssnade till tystnaden i rymdens röst.
Den försökte förmedla utan ord,
att bladen i allas vår almanacka
börjar ta slut.

Sets skapelse sommarnatten
svepte likt en vit vind,
vars väldiga vålnad
kändes mäktigare
än någonsin.

Samtidigt som den svarta himlen
såg tindrande ut
blev jag rädd
att den när som helst
skulle falla ner över mig.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 21:27



Bookmark and Share


  Carlita
insiktsfull, läcker text.. spännande därtill, lite dimhöljd.. den bär en viktig innebörd om jag tolkar som tänkt
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar