Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa ser dörren, ser världen, men vågar ändå inte komma in... lite synd på en så vacker människa tycker jag.


Med världen som en vas

varför är din värld likt en vas?
liten, kall och tom
så kall mot handen, då handen är ljumm




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-08-01 16:36



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Hoppas att vasen fylls med ljuvaste blommor!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken