Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Släpp mej lite,

jag känner mej fast

 

Lever ditt liv,

andas din luft

Du älskar mej så mycket

att du kväver mej

 

Jag älskar dej så mycket

att jag låter dej göra det,

men jag vet...

 

Att instängd blir jag aldrig lycklig

 




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-08-01 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn