Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- om att välja en otydlig bakdörr -


Du - som inte vill...

Du

som inte vill göra någon ledsen
du som är rädd att såra...



Du

vars bild
likt det färgglada mönstret
i kaleijdoskopet

förändras


och aldrig, aldrig
visar det fullständiga och hela,
den s a n n a bilden

- eller det kanske är det den gör?



Du -

du som inte vill göra någon ledsen
du som är rädd att såra
***
du som inte vill bli ledsen
du som är rädd att bli sårad




Vågar du vara du?



eller lever du i skugga?
undvikande?
ängsligt?


då kanske du gör just det du inte vill:
- någon ledsen...
- någon sårad...

du kanske gör just det du inte vill:
när du stilla, skugglikt och ordlöst
vänder ryggen till
och går



*
*
*
*
*

ja...


















Fri vers av Tina Q
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-08-01 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q