Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 31 juli var det tre år sedan.


Till minnes.



livet i dess sista stunder
lika skört och värnlöst som det var
i spädbarnets första skrik

ögonblick blir dyrbara
händer ömsint dröjande
i en smekning
all värme samlad i en blick

livet i dess sista stunder
kräver ytterst lite
bereder sig till uppbrott

och allt som var stort och viktigt
bleks som gamla fotografier
smulas sönder i ljuset
av livet när det lämnar dig









Fri vers av Måna N. Berger
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 23:51



Bookmark and Share


    Bögen
Ömt och varmt...
2007-08-07

  wayward - taiga
Ja \'visst\' skriver du, som en kattuv.

Och jag känner mig tom och skör och värnlös inför de farväl jag tagit och dem jag skall komma att behöva ta.

Ständigt vindlar sig tiderna i sin lutande spiral ifrån oss och vi är bara bleknande avtryck någonstans på väg. Vi klamrar varandras händer, om vi hinner, innan vi skiljs, vi borde fatta dem allt oftare medan stund finns.

Morgana du skriver så jag rörs -igen.
2007-08-02

  Zara VIP
du skriver så att jag ta me fan kan tänka mig att läsa bok på bok av dig på min träpall här..även fats dne är bortdomnad!


UNDERBAR!!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger