Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den efter att jag läst en bok \"Alla världens dikter\". Blev så insprerad av orienten och orden bara kom.


Livets källa

En kall klippa,
vågornas brus.
Måsar som skriar
till vindens sus.

Gnistrande vatten,
den renaste källa.
I månens sken,
kommer livet till alla




Fri vers av någonivärlden
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-02 10:41



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Livets källa fint skildrat i månens sken.
2007-08-02

    Nicklas VIP
Vackert målar du med dina ord!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden