Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det nya ordet lessentomargless även kallad neggotango, två steg bak och ett snett bakåt i sidled utan framfart.


Lessen tom arg less

När där inte blir
något bli
av det bli jag vill

När det inte regnar manna
från en himmel och jag 
ändå inte har någon sked

När män aldrig regnat från
något som helst och sommaren ändå
är slut snart fast det regnat vatten
hela tiden medan sniglarna växer

När den enda vinsten i livet
var en mintgrön nallebjörn i tioårsåldern
och pengarna alltid är slut före de alls
kom och mitt värde mäts utifrån
slantarna titeln könet åldern
utbildningsnivå och min klasstillhörighet

När det bara är utförbacke kvar
mer åldrande och krämpor
medan arenorna krymper
och ensamheten ökar

Ja då är det halvsvårt
att inta en helt positiv hålling 
till helheten  eller hur
vad väntar du dej

 

07.08.16
sömnlös mitt i natten

 




Övriga genrer av Lena Renman
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-16 06:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan undra varifrån det positiva till resten av livet trots allt kommer ifrån...
Du framför frustationen så otroligt väl i denna!
Bokmärker!
2007-08-18

  aftermath
oj, din sorg griper tag
skakar om
summerar

men för tidigt
DET finns kvar
2007-08-16

    Sony
Samtidigt behövs den positiva inställningen för att orka fortsätta...bra och så sant skrivet!!!
2007-08-16

  Maria Zena Viklund
du är det vackraste i sig i det du redan är o förblir, en guldstjärna du får för det guldhjärta du bär, att leva är att förstå sin inre rikedoms verklighet!
2007-08-16

    Lillemor
Så skönt o igenkännande
du presenterar \"när
himlen ibland faller
över en..\"
Positivt är den
kreativa lusten hos
berättarjaget.
Bättre än att t ex
supa ihjäl sig.
Fint flöde i texten
som innehåller mycket
s.k kvinnostoff
2007-08-16

  katt.inc
Mycket fint flöde i texten, känns naken och sann och innehållet förmedlar du så fint.
2007-08-16

  devilsangel
Nej, då kan det inte vara lätt att vara positiv! Men du gör det bra ändå! Du är go vännen *L*
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman