Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljud är en vibration. En vibration är en ton, tänker hon och tar på hörselskydden mot disharmonin i samhället.


Celsus Radiatio

Inte bara en tonartshöjning
en dold basgång i livets sång
utan något slags rytmfel
stämmor och gnisslande som inte vill väl



Ljudlig strålning/ Lena Renman
2015-05-18




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-18 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman