Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilse i träsket

sumpmark överallt

sjunker var man än går.

 

Totalt vilse

finner inte vägen härifrån

träsket är stort

luktar illa

skymd sikt

går hasar

kryper

men verkar vara låst.

 

Men plötsligt

kom ett ljus

något gav hopp

vägen blev fri

äntligen är livet i träskmarken

över.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson