Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så fel så fel

gör det ont i dig
gör det ont i mig

och så fel det blev


antar att jag tycker det
är dags att gå vidare nu
dags att titta på någon
annan är på de gulnade
fotona på oss


det kanske är dags


och han
var inte alls som du

du
är
ju
min
bästa
vän


och det är ingen som kan
komma emellan det

men det gör

ont i mig
när det

gör ont i dig.





förlåt.




Fri vers av Sofi
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 21:43



Bookmark and Share


    Aequus
Jag känner igen mig Sofi. Känner igen mig väldigt mycket! Du satte ord på just den känslan... tack för en underbar dikt!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi